Yhdellä otolla

Yhdellä Otolla on Aleksin ja Elisen elokuvaohjelma, jossa paneudutaan erilaisiin elokuvamaailman ilmiöihin, yksi otto kerrallaan. Jaksojen aiheet voivat sivaltaa hyvin triviaaleja aiheita, mutta joskus voivat myös ottaa kantaa isompiin aiheisiin. Kun pöytä lyödään täyteen leffanörttejä, ei viihteeltä voi välttyä.

Vakoojaelokuvat
Jakso 1

Studio 123:n Elise Brandt ja Same-eYes:in Aleksi Kauhanen pohtivat yhden elokuvan sijaan yhtä kokonaista vakoilugenreä. Yhdellä otolla tietysti, mitenkäs muuten? Kuinka monta minuuttia jaksoa ehtii mennä, ennen ensimmäistä James Bond 007 -referenssiä?

Suomalainen elokuvateollisuus
Jakso 2

Suomalainen elokuvateollisuus on maansa mukaisesti yli 100-vuotta vanha. Elise Brandt, Aleksi Kauhanen ja Tuukka Temonen pohtivat alan laajaa historiaa, nykytilannetta ja antavat omia mietteitä kotimaisten elokuvien tulevaisuudesta

Huonot elokuvat
Jakso 3

Yhdellä otolla -jaksossa tänään: miten määritellä huono elokuva, voiko sellaista määritellä ja onko väärin haukkua elokuvia? Aleksi Kauhanen ja Tuukka Temonen, olkaa hyvä!

Leffateatteri omaan käyttöön?
Jakso 4

Elokuviin keskittynyt paneelikeskustelu Kauppakeskus Veturista. Studio 123:n Elise Brandt, Kino 123:n Marko Hartama ja Same-eYes:in Aleksi Kauhanen pulisevat leffateatterin mahdollisuuksista, elokuvailtojen lisäksi. Mitä kaikkea on mahdollista tehdä, mikäli varaa itselleen koko leffasalin?

Suomeksi kiitos
Jakso 5

Elokuviin keskittynyt paneelikeskustelu Kauppakeskus Veturista. Studio 123:n Elise Brandt, Kino 123:n Marko Hartama ja CityMedia.fi:n Aleksi Kauhanen pulisevat elokuvien dubbaus ja käännösprosessista!

Olikos näyttää papereita, onkos teillä ikää
Jakso 6

Panelistit pureutuvat tänään ikärajojen ihmeelliseen maailmaan. Mistä ne tulevat, keneltä ne tulevat, kuka määrittää ikärajat, ovatko ne kieltoja vai suosituksia? Näihin ja lukemattomiin muihin kysymyksiin on vastaamassa panelistimme Marko, Elise ja Aleksi, sekä vierailevana tähtenä Same-eYes:in toinen perustaja, Sami Malmberg

Maailma räjähtää!!!
Jakso 7

Elise Brandtin innoittama, Yhdessä otossa tänään pamautellaan CGI:t ruudun läpi ja analysoidaan katastrofielokuvia.

Ehtaa filmiä ruudulla, ihan kirjaimellisesti
Jakso 8

Ennen kaikki oli paremmin. Tai näin ainakin monet filmille kuvaavat ohjaajat, joiden mielestä filmille kuvaaminen tuo viimeisen silauksen lopulliseen teokseen. Mutta onko asia näin? Onko filmissä jotain nimeltä mainitsematonta taikaa, jota ei voi digitaalisesti korvata? Panelisteina Marko, Elise ja Aleksi. Yhdellä otolla, olkaa hyvät!

Inception
Jakso 9

??Elise Brandt ja Aleksi Kauhanen sukeltavat unien maailmaan ja pyrkivät purkamaan yhtä Christopher Nolanin tunnetuinta teosta. Ja ei, kyseessä ei ole yksi osa The Dark Knight Trilogy, vaan Inception. Elokuvaohjelman menossa mukana Studio 123??

Mulan
Jakso 10

??Mulanin ensi-iltaa odotellessa on hyvä muistella alkuperäisteosta vuodelta 1998. Elise Brandt ja Aleksi Kauhanen paalavat aikaan, jolloin voima meissä virtasi, tuli sisällämme oli vertaansa vailla ja meistä miehiä tehtiin. Yhden oton menossa mukana Studio 123??

Aika jonka sain
Jakso 11

Citymedian leffaohjelmassa hypätään hevosen selkään ja ratsastetaan katsastamaan Olga Temosen tähdittämää, Kivimäki Jaanan tarinaa käsittelevää draamaelokuvaa, Aika jonka sain. Elokuvan on ohjannut Tuukka Temonen

Arvaa mikä V*TUTTAA?!
Jakso 12

Tänään v*tuttaa! Elise Brandt ja Aleksi Kauhanen purkavat ylimääräistä raivoa päästään. Tämänkertaisessa Yhdessä Otossa siis ⚠ kiroiluvaroitus ⚠

Menossa mukana Kino 123 & Studio 123