Viikon Pulinat 2. Kausi

Viikon Pulinat. Kaksi sanaa, jotka ovat kaikille PK-lehden lukijoille tuttuja. Sami Malmbergin isännöimässä ohjelmassa otetaan kantaa kansan suurimpiin huolenaiheisiin ja saatetaan siinä sivussa, täysin vahingossa, heittää huulta. Politiikan konkari Juha Huhtala ja Ydinkeskusta ry:n puheenjohtaja Kati Klaavuniemi pitävät huolen, ettei jaksossa kuule tai näe hiljaista hetkeä.

VAROITUS! Ohjelmassa esiintyvien ihmisten mielipiteet ja kommentit ovat heidän omiaan, eivätkä ne edusta tuotantoyhtiön, kanavan tai yhteistyökumppaneiden mielipiteitä.

Viikon Pulinat vko. 37

Kouvolan oma talk-show, Viikon Pulinat tulee taas! Rosso ja Coffee House tiloissa taltioidut pulinat raikaavat jälleen! Studiossa tutut Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi ja Sami Malmberg!

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK Rosso Coffee House

Viikon Pulinat vko. 38

? Viihteellinen talkshow Viikon Pulinat jatkaa täydellä teholla, kun Sami Malmberg, Juha Huhtala ja Kati Klaavuniemi kaveriksi studioon saapuu MLL Kaakkois-Suomen piiri ry:n toiminnanjohtaja Christa Carpelan ?

☕️? Ohjelman sinulle tarjoaa Rosso ja Coffee House ☕️?

Viikon Pulinat vko. 39

Missit, tissit ja Mikko Leppilampi Näistä kuullaan tänään Viikon Pulinoissa. Juha Huhtalan ja Sami Malmbergin vieraaksi studioon saapuu Radio Kaakkon Jalle Niemelä.

Viikon Pulinat vko. 40

Ajankohtainen talkshow Viikon Pulinat vetää kirjaviisaan kiikarit päähän. Studiossa tänään Sami Malmbergin, Juha Huhtalan ja Kati Klaavuniemi vieraana kirjailija journalisti Jukka Behm

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso ja Coffee House

Viikon Pulinat vko. 41

Tänään Viikon Pulinoissa harrastetaan kukkia ja sidontaa. Studiossa Sami Malmberg, Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi ja Kukkalinja JCI Anni Toikka

Ohjelman sinulle tarjoavat: ? Rosso ? ja ☕️ Coffee House ☕️

Viikon Pulinat vko. 42

Ajankohtainen talkshow #ViikonPulinat! Sami Malmberg, Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi ja
Taikuri-jonglööri Janne Mustonen puhuvat paljon asiaa ja paljon p****a!

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso ja Coffee House

Viikon Pulinat vko. 43

Ajankohtainen talkshow Viikon Pulinat esittää viikon annoksen vakavaa ja vahvaa, kun studiossa pulisee Sami Malmberg, Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi ja teatterialan monitoiminainen Piia Kleimola!

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso & Coffee House

Viikon Pulinat vko. 44

Ajankohtainen talkshow Viikon Pulinat kokoaa raatinsa kasaan, kun kirjaimellisesta paskasta on kyse. Studiossa Sami Malmberg, Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi sekä vieraana Kauneusakatemia Lumouksen Anni Lapatto

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso ja Coffee House Kouvola

Viikon Pulinat vko. 45

Ajankohtainen talkshow Viikon Pulinat vetää luistimet jalkaan, kun Pulinoita vastaan käyvät hyökkääjä Juha Huhtala, puolustaja Kati Klaavuniemi maalilla häärää Sami Malmberg sekä KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso ja Coffee House

Viikon Pulinat vko. 46

⚽️ Viikon Pulinat goes Football! ⚽️ Jämäkän futis teemaisen lähetyksen vieraana Mika Seppälä, jolta nahkapallosta kyselee toinen nahkakuula Sami Malmberg. Keltaista korttia saavat vakiokommentaattorit @Juha Huhtala ja Kati Klaavuniemi. Futisvisassa Jari Haapalan tiukat kysymykset ja maaliin osuu taas Pulinapuhelin jossa saa Putkosen Raili ja sen ukko taas sapiskaa. Testaamme myös uutta rokotetta porsaaseen. Röh! ?

Viikon Pulinat vko. 47

??Viikon Pulinat saa tänään vieraaksi musiikkialan rautaisen ammallilaisen Renne Karppinen joka tunnetaan myös Höppänä Tonttu hahmostaan. Mollisointuisten pulinapalautteiden kanssa korvaan särähtelee Juha Huhtalan ja Kati Klaavuniemi säestykset. Epämusikaalisena kapelimestarina puikkoaan heiluttaa Sami Malmberg ??

Viikon Pulinat vko. 48

Thiilia Thaalia läl-läl-lää!!

Esirippu aukeaa tänään teatterin maailmaan kun Viikon Pulinoiden vieraaksi saapuu Kouvolan Teatterista näyttelijä Tiina Winter. Reploja heittämässä ovat tuttuun tapaan Kati Klaavuniemi ja Juha Huhtala. Oikeat aiheen kuiskaa kommenttoreiden korviin ohjelman isäntä Sami Malmberg

Viikon Pulinat vko. 49

Viikon Pulinat Kotka-special

Viikon Pulinoiden vieraaksi saapuu tänään Kotkan kaupungin tapahtumapäällikkö Tiina Salonen jonka kanssa mm. brändätään Kouvolan ikonisia maamerkkejä By The Sea -teemalla.

Viikon Pulinat vko. 50

Viikon Pulinoiden piinapenkissä tänään monitoimimies Vesa Parvinen. Keskustelut kaartavat aina Voikkaan lukion (niinpä, sellainenkin oli joskus!) kautta Taideruukki. Joulu lähestyy ja myös Trumppi valmistautuu saamaan napin otsaan.

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso (Kouvola) ja Coffee House (Kouvola)