Viikon Pulinat 1. Kausi

Viikon Pulinat. Kaksi sanaa, jotka ovat kaikille PK-lehden lukijoille tuttuja. Sami Malmbergin isännöimässä ohjelmassa Kouvolan oman Muppet-shown vetäjät Juha Huhtala ja Tanja Varha lyövät päänsä yhteen, kun tapetille nostetaan muun muassa pankkien nuoleminen?

VAROITUS! Ohjelmassa esiintyvien ihmisten mielipiteet ja kommentit ovat heidän omiaan, eivätkä ne edusta tuotantoyhtiön, kanavan tai yhteistyökumppaneiden mielipiteitä.

Viikon Pulinat vko. 26

Kesän armoton helle ei pidättele Pulinoita. Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n pulinoita puidaan Allun Torikahvilassa Juha Huhtala ja Tanja Varha toimesta.
Ohjelmaa juontaa Sami Malmberg

Viikon Pulinat vko. 27

Uusi viikko, uudet Pulinat. Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK Pulina-palstan vakiokaluston, Juha Huhtalan, Tanja Varhan ja Sami Malmbergin lisäksi soppaan iskee lusikkansa Jere Mykkänen

Viikon Pulinat vko. 28

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK Pulinat, nuo keskiviikkoillan pikkupiristäjät, joiden tarkempaa analyysiä suorittavat professorit Juha Huhtala ja Tanja Varha tutussa Allun Torikahvilassa. Salkkarit, ? hevosratsastajat? ja maamerkit keskusteluun tuo Sami Malmberg.

Viikon Pulinat vko. 29

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinat-palsta joutuu tarkkailuun mopojonneilusta, turpavälien välittämättä jättämisestä ja ”naapurin” tunnistamisesta. Juha Huhtala, Tanja Varha ja Sami Malmberg pitävät huolen, että tarkkailu tapahtuu asiaan kuuluvalla tarkkuudella

Viikon Pulinat vko. 30

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinoita puidaan, säässä kuin säässä. Kouvolan oman Muppet-shown vetäjät Juha Huhtala, Tanja Varha ja Sami Malmberg lyövät päänsä yhteen, kun tapetille nostetaan muun muassa pankkien nuoleminen?

Viikon Pulinat vko. 31

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinat eivät ole turvassa tarkkailulta. Sami Malmbergin johdolla Juha Huhtala ja Tanja Varha käyvät taistoon Pulinoita vastaan, satoi tai paistoi!

Viikon Pulinat vko. 33

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinat saavat kyytiä, kun kaatopaikka wc:t, työpaikkatupakointi ja nopeusrajoitukset puidaan puhki. Juha Huhtalan ja Sami Malmbergin mukaan lyöttäytyy Kouvolan Ydinkeskusta ry:n puheenjohtaja Kati Klaavuniemi

Viikon Pulinat vko. 34

Viikon Pulinat jatkuu uudistettuna. Mukana on uusi, ärsyttävä osio ”UUTIS ET”. Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinoiden valitusvirrassa kroolaavat Juha Huhtala ja Kouvolan Ydinkeskusta ry:n puheenjohtaja Kati Klaavuniemi. Valmentajan pilliin viheltää Sami Malmberg

Viikon Pulinat vko. 35

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinat palaavat, kun Sauli Niinistö ja Sami Hedberg (Official) joutuvat panelistien puitavaksi. Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toiminnanjohtajaKati Klaavuniemi Juha Huhtala avaavat sanaista arkkuaan, Sami Malmberg opastuksella!