Veijareita ja Yrityksiä

Veijareita ja Yrityksiä podcastissa kerrotaan mainostoimisto ja tuotantoyhtiö Same-eYesin tarina. Kahden kaveruksen innostuksesta videoiden tekemiseen alkanut matka on johtanut Itse tehdystä kamerapuomista Kuusaan Mediatalolle.

Apple PodcastsSpotifyStitcherAmazonGoogle PodcastsRadioPublic

Powered by RedCircle

Same-eYesin tarina alkaa 30.6.2021
Jakso 1

Ensimmäinen jakso julkaistaan 30.6. Käy kuuntelemassa Spotifysta sarjan tiiseri ja tilaa Podcast omalle kuuntelulistalle.

Powered by RedCircle

Alkua ja Ystävyyttä
Jakso 2

Same-eYesin tarina käynnistyy kahden videokuvauksesta innostuneen kaveruksen kohtaamisesta Digivideo verkkosivuston ”treffipalstalla”.

Powered by RedCircle

Festareita ja Muusikoita
Jakso 3

”Mitäs me oikein täällä tehdään?”. Same-eYes jengi palkintosateessa Madridin elokuvajuhlilla ja lähtee siitä yhtä kyytiä kuvaamaan Frederikin keikkaa. Ilman kommelluksiahan ei siitäkään selvitty…

Powered by RedCircle

Fuusioita ja Mainostoimintaa
Jakso 4

”Olikos tämä sulla valmiina?” Sami antaa irtisanomispaperin työnantajalleen ja päätyy Jessen kanssa Studio-Optarin omistajaksi. Tarja Turuselle perustetaan verkkokauppa ja tuhat kiertuepaitaa toimitetaan pakettiautolla tsekkeihin. Same-eYes podcastin kolmannessa jaksossa toiminta laajenee ja siirtyy Rohtokalliosta Kouvolan keskustaan. Kuvataan stand-up komiikkaa ja toimistolle palkataan ihan oikeasti työntekijöitä.

Powered by RedCircle

Vakkareita ja Tulevaisuutta
Jakso 5

”Nythän löyty äänimiehen näköinen kaveri!” Olli löytyy Aseman vintin terassilta, Same-eYes videotuotanto kasvaa ja Teemu ja Atte liittyvät mukaan tiimiin. Videotuotantoja muistellessa palataan Mike Terranan rumpuvideon kuvauksiin työmaavalojen loisteessa. Jaksossa paljastuu myös miten Dalai Lama päätyi Same-Eyesin ensimmäisen livestriimin aiheeksi.

Same-eYes podcastin neljännessä jaksossa Sami ja Jesse muistelevat menneitä ja kurkistavat tulevaisuuteen. Toiminnan siirtyminen Kuusaan Mediataloon tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja projekteja.