SporttiVartti

SporttiVartissa tuodaan esille urheilua, toimijoita, ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä. Jaksot julkaistaan Same-eYesin Facebookissa, YouTubessa, Spotifyssa ja Apple Podcastissa.

Ohjelman tarjoaa Kouvolan Urheiluakatemia, isäntinä urheilua monelta penkiltä seurannut Mika Seppälä sekä Kouvolan urheiluakatemian johtaja Timo Pahkala.

1. – 2. Kausi

Kouvolan kaupungin uimahallirakentaminen
Kausi 2 – Jakso 1

SporttiVartin aiheena Kouvolan kaupungin uimahallirakentaminen. Vieraana Kouvolan liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen ja Kouvolan Uimareiden varapuheenjohtaja Suvi Virtanen.

SporttiVartissa tuodaan esille urheilua, toimijoita, ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä. keskustelu jatkuu SporttiVartti Podcastissa Spotifyssa ja Apple Podcastissa.

Ohjelman tarjoaa Kouvolan Urheiluakatemia, isäntinä urheilua monelta penkiltä seurannut Mika Seppälä sekä Kouvolan urheiluakatemian johtaja Timo Pahkala.

SporttiVartti. Urheilijan asialla.

SpotifyApple Podcast

eSports ja ESGE
Kausi 1 – Jakso 1

Ohjelman aiheena on e-urheilu ja vieraina Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun E-Sports Game Ecosystem projektipäällikkö Antti Leppilampi ja lajin asiantuntija Toni Andersson.

Urheiluakatemian lajiesittelyssä on salibandy ja Timo Pahkalan haastattelussa Sudet Salibandyn junioripäällikkö Joona Tankka ja akatemiaurheilija Pyry Makkonen.

Ohjelman tarjoaa Old Tom & Kouvolan Urheiluakatemia.

Yhteiskuntavastuu
Kausi 1 – Jakso 2

Tompan SporttiVartin aiheena yhteiskuntavastuu. Mika Seppälän vieraina OP Kymenlaakson viestintäjohtaja Susanne Vesala, Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian toiminnanjohtaja Jiri Auranen sekä Kouvolan Urheiluakatemian johtaja Timo Pahkala.

Urheiluakatemian lajiesittelyssä koripallo ja haastateltavana Kouvot valmentaja Antti Hurri ja pelaaja, akatemiaurheilija Teemu Kristeri.

Ohjelman tarjoaa Irish Pub Old Tom & Kouvolan Urheiluakatemia.

Tuotanto CityMediaFi / Same-eyes / Jesse Tervolin

Kuvaus ja leikkaus Aleksi Kauhanen

Fanitus ja -kulttuuri
Kausi 1 – Jakso 3

Kouvolan Urheiluakatemian lajiesittelyssä paini ja Timo Pahkala haastattelussa Roni Nevalainen.

Jaksossa aiheena urheilun fanikulttuuri. Tompan sohvalla vieraina kiekkolegenda ja 102 NHL-ottelua Boston Bruinsissa pelannut KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sekä nuoriso-ohjaaja Rock Academy Kouvola hankkeen vetäjä, suuri urheilufani ja myös HIM yhtyeestä tuttu Juska Salminen

Jalkapallo ja seuratoiminta
Kausi 1 – Jakso 4

SporttiVartti päräyttää viikonloppusi käyntiin. Mika Seppälä ja urheilun monitoimimies, entinen Kouvolan Jalkapallon PJ Jukka Silén istahtavat Irish Pub Old Tomin sohvalle turisemaan jalkapallosta ja seuratoiminnasta. Kouvolan Urheiluakatemian lajiesittelyssä paneudutaan Timo Pahkalan ja Niko Oksanen kanssa keilailuun. Jakso kannattaa katsoa loppuun, saatat löytää tekemistä lauantaille

Ohjelman sinulle tarjoaa: Irish Pub Old Tom ja Kouvolan Urheiluakatemia

KJP – MYPA yhteistyö – Kouvolan alueen jalkapallo
Kausi 1 – Jakso 5

Lähetykseen oli valitettavasti eksynyt väärä tieto MYPA – MiPK pelin alkamisajankohdasta, kohdassa 20:32 mainitun pelin oikea aloitusaika on la 24.4. klo 14.

Jakson aiheena on paikallinen jalkapallo, keskustelemme mitä KJP ja MYPA yhteistyö käytännössä tarkoittaa ja mikä on Kouvolan alueen jalkapallon tulevaisuus? Vieraina KJP edustusjoukkueen päävalmentaja Simo Marttila, KJP valmennuspäällikkö Otto Torkkell ja MYPAn hallituksen jäsen Santeri Susiluoto.

Urheiluakatemian lajiesittelyssä on myös jalkapallo, Timo Pahkalan haastattelussa Henri Halonen ja Joakim Joutjärvi

Ohjelman tarjoaa @puboldtom & Kouvolan Urheiluakatemia.

 

Kouvola urheilukaupunkina
Kausi 1 – Jakso 6

SporttiVartissa puidaan tänään Kouvolaa urheilukaupunkina. Tompan sohvalle ovat istahtaneet Urheilugaalan #esikuva palkintoehdokas korkeushyppääjä Jere Nyström ja kansanedustaja Ville Kaunisto

Kouvolan Urheiluakatemian lajiesittelyssä paneudutaan muodostelmaluisteluun KooKoo Jäätaiturit Team Pink Pearlin kapteenin Tytti Niemisen ja valmentajan Annis Toiviaisen avustuksella

Kouvot & koripallo
Kausi 1 – Jakso 7

Jakson aiheena on koripallo ja Kouvot organisaatiouudistus, Mika Seppälän vieraana entinen huippupelaaja, nykyinen Kouvojen puheenjohtaja Sami Laaksonen sekä Kouvot Juniorit junioripäällikkö & Kouvottaret valmentaja Reetta Piipari. Urheiluakatemian lajiesittelyssä urheiluammunta, Timo Pahkalan haastattelussa akatemiavalmentaja Jukka Jokinen ja Top-Team urheilija Viivi Kemppi

Ohjelman tarjoaa Irish Pub Old Tom & Kouvolan Urheiluakatemia

Tuotanto Same-eYes / CityMediaFi / Jesse Tervolin, kuvaus ja ohjaus Aleksi Kauhanen.

Urheilu ja Media
Kausi 1 – Jakso 8

Jakson aiheena on urheilu ja media, Tompan sohvalla vieraina @kouvolansanomat urheilutoimittaja Tapio Ahlroth sekä KPL @pallonlyojat pelinjohtaja Iiro Haimi.
Urheiluakatemian lajiesittelyssä on lentopallo. Timo Pahkalan haastattelussa akatemiavalmentaja Arto Ruuska ja akatemiaurheilija Erika Sauvala.

Urheiluvammat ja kuntoutus
Kausi 1 – Jakso 9

Tompan SporttiVartissa Mehiläisen ortopedi Paavo Virrankari ja maastohiihtäjä Ville Nousiainen keskustelevat urheiluvammoista ja kuntoutuksesta. Urheiluakatemian lajiesittelyssä on yleisurheilu ja Timo Pahkalan haastattelussa akatemiaurheilija Nelli Viskari. Ohjelman isäntänä Mika Seppälä.

Ohjelman tarjoaa Pub Old Tom & Kouvolan Urheiluakatemia.

Tuotanto CityMediaFi / Same-eYes Oy / Jesse Tervolin, kuvaus & leikkaus & äänitys Atte Tynys & Olli Rantanen

 

Sponsorointi ja urheilumarkkinointi
Kausi 1 – Jakso 10

Vieraina urheilu- ja tapahtumasponsoroinnin asiantuntija, Red Carpet Brand Alliances Oy:n toimitusjohtaja ja Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry puheenjohtaja Risto Oksanen sekä nyrkkeilyn moninkertainen Suomen mestari Anni Viantie. Urheiluakatemian lajiesittelyssä maastohiihto ja Timo Pahkalan haastattelussa akatemiaurheilija Nanna Rauos