Saavutettavuuspalvelut Same-eYes

Saavutettavuuspalvelut ovat tärkeä osa nykyaikaista ja inklusiivista yritystoimintaa. Erityisesti tekstittäminen on olennainen osa saavutettavuuspalveluja, sillä se mahdollistaa monille eri ryhmille helpon pääsyn yrityksen sisältöön. Tekstityspalvelut voivat auttaa esimerkiksi kuulovammaisia, kielivaikeuksista kärsiviä tai yksinkertaisesti niitä, jotka eivät voi kuunnella ääntä tietyssä ympäristössä.

Tarjoamme saavutettavuuspalveluita, jotka kattavat kaiken tarpeellisen tekstityksestä kuvailutulkkauspalveluihin. Meidän tekstittämispalvelumme ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä, ja voit valita joko manuaalisen tai automaattisen tekstityksen. Tarjoamme myös live-tapahtumien tekstitystä, joka mahdollistaa kaikille yleisön jäsenille pääsyn tapahtumaan.

Yrityksesi voi hyötyä suuresti saavutettavuuspalveluista, sillä ne ovat välttämättömiä monille asiakkaille. Saavutettavuuspalvelut voivat lisätä yrityksesi mainetta ja asiakaskuntaa, sillä ne osoittavat, että yrityksesi on mukana kehittämässä tasa-arvoisempaa ja inklusiivisempaa yhteiskuntaa. Meidän saavutettavuuspalvelumme ovat helppo tapa aloittaa tämä tärkeä työ.

Tarjoamme myös laajan valikoiman muita saavutettavuuspalveluita, kuten kuvailutulkkauspalveluita. Kuvailutulkkaus on tärkeä palvelu näkövammaisille tai muille visuaalisia apuvälineitä tarvitseville ihmisille. Kuvailutulkkauspalvelumme mahdollistavat yrityksesi videotuotannon ja live-tapahtumien helpon katselun kaikille yleisön jäsenille.

Meidän saavutettavuuspalvelumme auttavat sinua tekemään yrityksesi sisällön helposti saavutettavaksi kaikille asiakkaillesi. Ota yhteyttä meihin ja aloita saavutettavuuspalveluiden tarjoaminen yrityksellesi jo tänään!

Töitämme

Ota yhteyttä