Mainostoimistoelämää

Mainostoimistoelämää on Same-eYesin podcast jossa eri alojen ammattilaiset kertovat kokemuksistaan ja kommelluksistaan Kuusaan Mediatalolla. Podcastit äänitetään raakana, kesken työpäivän, ilman käsikirjoitusta ja editointia, keskellä mainostoimistoelämää.

Apple PodcastsSpotifyAmazonGoogle PodcastsRadioPublic

Powered by RedCircle

Sami Malmberg
Jakso 1

Sami Malmberg on Same-eYesin toinen yrittäjä jonka pitkän uran ajalle on sattunut montakin kommellusta. Mukaan on mahtunut myös yksi tonttu Lappeenrannasta?

Powered by RedCircle

Maarit Vehnämäki
Jakso 2

Kummituksia – onko heitä? Maarit Vehnämäki on Same-eYesin virallinen paranormaalien asioiden asiantuntija. Maarit on toteuttanut alusta loppuun Se josta emme puhu -sarjan jossa puhutaan paikallista yliluonnollisista ilmiöistä, asioista jotka ovat Maaritille siis täysin luonnollisia.

Powered by RedCircle

Teemu Villikka
Jakso 3

”Läpällä ja vahingossa” Täysin vapaaehtoinen podcast -vieras Teemu Villikka on taitava ja vaatimaton kuvavelho ja luottaa perusasioihin. ”Elokuvallinen kuva rakentuu taidolle esittää oma mielikuva kohteesta havaintona siitä.” Same-eYesin kuvallisen ilmaisun guru Teemu perustaa oman ilmaisun näihiin Tarkovskin oppeihin vaikka ei ole nähnyt yhtään mestarin elokuvaa.

Powered by RedCircle

Jere Mykkänen
Jakso 4

Jere kertoo kokemuksistaan mainostoimistossa ja paljastaa näkemyksensä siitä mitä eroa on markkinoinnilla ja mainostuksella. Kesän mainostoimistoharjoittelijana ollut Jere pääsi heti mukaan Daiwan tuotekuvauksiin ja mainostoimiston arkeen sekä vähän juhlaankin.

Powered by RedCircle

Atte Tynys
Jakso 5

Intialaisen päähieronnan ystävä ja dronelennättämisen suurkalifi Atte Tynys kertoilee muiden kommellusten ohella millaista mielenlujuutta vaatii 62 tunnin livestriimaus.

Powered by RedCircle

Aleksi Kauhanen
Jakso 6

Uudessa jaksossa sisällöntuottaja Aleksi Kauhanen paljastaa mistä SporttiVartin nimi on lähtöisin ja millaisia kommelluksia Viikon Pulinoihin alkuvaiheisiin liittyi.