Livestream – Ammattitaitoiset ja laadukkaat livelähetykset

Livestreaming on noussut suosioon viime vuosina, sillä se tarjoaa uudenlaisen tavan tavoittaa yleisöä ja jakaa sisältöä reaaliajassa. Livestream-palvelut ovat erinomainen tapa välittää tapahtumia, seminaareja, konsertteja ja muita tilaisuuksia ympäri maailmaa. Ammattitaitoinen ja laadukas livelähetys vaatii kuitenkin teknistä osaamista ja huolellista suunnittelua, jotta lopputulos on korkealaatuinen ja onnistunut.

Me tarjoamme korkealaatuisia ja luotettavia livelähetyspalveluita erilaisiin tarpeisiin. Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen ja jälkituotantoon asti. Livestream-palvelumme sisältää monipuoliset kameraratkaisut, ammattimaisen äänentoiston sekä tekniset ratkaisut reaaliaikaiseen videonjakeluun ja tallennukseen. Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukas ja onnistunut lopputulos.

Meiltä voit tilata livestream-palvelun erilaisiin tapahtumiin ja tarpeisiin. Olemme toteuttaneet onnistuneita livelähetyksiä esimerkiksi musiikkikonserteista, urheilutapahtumista, yritystapahtumista ja konferensseista. Livelähetyksellä tavoitat yleisön reaaliajassa ympäri maailman ja saat tapahtumallesi suuremman näkyvyyden.

Tarjoamme myös tallennus- ja jälkituotantopalvelut, joten voit tarjota tallennetun lähetyksen katsojillesi myös jälkikäteen. Meiltä saat myös konsultointiapua ja teknistä tukea, jotta voit varmistaa, että livestream-lähetyksesi onnistuu täydellisesti.

Yhteenvetona, livestreaming on tullut jäädäkseen ja tarjoaa uudenlaisen tavan tavoittaa yleisöä reaaliajassa. Meidän ammattitaitoiset ja laadukkaat livelähetyspalvelut takaavat onnistuneen ja korkealaatuisen lopputuloksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – autamme sinua mielellämme!

  • Monikameratuotanto tilaisuuden tarpeisiin räätälöitynä
  • Live-ilmakuva
  • Kuva- ja äänisignaalin lähetys langattomasti jopa 700 metriin
  • Lähetystä voi elävöittää graafisilla elementeillä ja infografiikalla
  • Lähetyksiin voidaan ajaa yhteistyökumppanien viesti, markkinointia ja mainoksia
  • Hidastetut uusinnat ja tulosgrafiikat urheilulähetyksissä
  • Interaktiiviset ratkaisut yleisön aktivointiin
  • Hybridiratkaisut etäesiintyjille sekä usean lähetyspisteen yhdistäminen sijainnista riippumatta

Töitämme

Ota yhteyttä

JESSE TERVOLIN

Toimitusjohtaja
Tuottaja
Kuva- ja äänituotanto

Kouvola – Kuusankoski – Lappeenranta – Lahti – Kaakkois-Suomi – Helsinki