Ilmakuvaus

Ilmakuvaus on upea ja tehokas tapa saada ainutlaatuisia kuvia ja videoita eri kohteista. Tarjoamme ilmakuvauspalvelua, joka sopii kaikenlaisiin tarpeisiin – olipa kyseessä sitten rakennustyömaa, tapahtuma, kiinteistö, maisema tai jokin muu kohde.

Käytämme huippuluokan teknologiaa ja laitteita, joiden avulla pystymme luomaan tarkkoja ja korkealaatuisia kuvia ja videoita. Meillä on käytössämme droneja, jotka ovat erittäin käteviä ja monipuolisia välineitä ilmakuvaamiseen. Lisäksi käytämme ammattitaitoista henkilökuntaa, joka pystyy ohjaamaan droneja eri tilanteissa ja eri kohteissa.

Ilmakuvaus on erinomainen tapa saada uusia näkökulmia ja vaikuttavia kuvia kohteista. Kuvia ja videoita voi käyttää monella eri tavalla – markkinoinnissa, mainonnassa, verkkosivuilla ja muissa tarpeissa. Ilmakuvaus on myös hyödyllinen työkalu esimerkiksi rakennusprojektien seurannassa ja dokumentoinnissa.

Jos haluat tilata ilmakuvauspalvelua, ota yhteyttä meihin niin suunnitellaan yhdessä miten voimme parhaiten toteuttaa toiveesi. Me tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua, joka takaa sinulle upeat ja vaikuttavat kuvat ja videot ilmasta käsin.

Kaikki kuvaajamme ovat suorittaneet valvotun A2-lisäteoriakokeen ja voivat lentää tiheästi asutulla alueella painoltaan 500 g – 2 kg dronea.

Ota yhteyttä