Laajenna näkymiäsi dronekuvauksella

Ilmakuvaus on erinomainen tapa tuoda lisäarvoa yritysvideoihin. Ilmasta käsin kuvattu video tarjoaa ainutlaatuisen ja dramaattisen näkökulman, joka voi tehdä yritysvideosta entistä vaikuttavamman. Ilmakuvaus mahdollistaa myös yleiskuvien saamisen yrityksestä ja sen ympäristöstä, mikä on hyödyllistä esimerkiksi markkinointimateriaaleissa ja yritysesittelyissä.

Ilmakuvaus on erityisen tehokasta kiinteistöjen, hotellien, huvipuistojen ja muiden vastaavien kohteiden esittelyssä. Ilmakuvat mahdollistavat selkeän kuvan kohteen laajuudesta ja mahdollisista ympäröivistä nähtävyyksistä, mikä auttaa potentiaalisia asiakkaita tekemään päätöksen kohteen valinnasta. Ilmakuvausta voidaan käyttää myös rakennustyömailla edistymisen seurantaan ja dokumentointiin.

Yritysvideot, jotka hyödyntävät ilmakuvausta, ovat vaikuttavia ja erottuvia. Ilmakuvien käyttö luo mielenkiintoisen kontrastin muihin videonäkymiin, mikä voi houkutella katsojien huomion ja saada heidät pysymään kiinnostuneina videon loppuun asti. Ilmakuvien avulla voidaan luoda vaikuttavia aloitus- ja lopetuskuvia, jotka jättävät katsojille vahvan vaikutelman.

Ilmakuvaus on myös kustannustehokas tapa tuottaa vaikuttavia videoita. Teknologian kehittyessä ilmakuvaus on tullut entistä edullisemmaksi ja helpommaksi toteuttaa, mikä mahdollistaa entistä useamman yrityksen hyödyntää ilmakuvauksen potentiaalia. Ilmakuvaus on erinomainen tapa saada yritysvideoille ammattimainen ja laadukas ilme.

Kaiken kaikkiaan ilmakuvaus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia yritysvideoiden tekoon. Ilmakuvauksen avulla voidaan tuottaa vaikuttavia ja erottuvia videoita, jotka herättävät katsojien mielenkiinnon ja jättävät vahvan vaikutelman.

Ammattitaitoiset kuvaajat

Kaikki kuvaajamme ovat suorittaneet valvotun A2-lisäteoriakokeen ja voivat lentää tiheästi asutulla alueella painoltaan 500 g – 2 kg dronea.

A2 lisäteoriakoe

Suoritamme myös valvottuja A2 lisäteoriakokeita. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

A2 lisäteoriakoe

Kuvaamme korkeuksista

  • Ilmakuvaukset
  • Kiinteistökuvaukset
  • Mainoskuvaukset

Ota yhteyttä

Kouvola – Kuusankoski – Lappeenranta – Lahti – Kaakkois-Suomi – Helsinki