Graafinen suunnittelu Same-eYes

Jätä yrityksesi graafinen ilmeen suunnittelu ammattilaisen tehtäväksi 

Huippuunsa hiottu visuaalinen ilme auttaa sinua tavoittamaan helpommin oikean kohdeyleisön. Ammattimainen graafinen suunnittelu tuo esiin sekä yrityksesi persoonallisuuden että erityisosaamisen. Suunnittelemme vuosien kokemuksella kaiken missä yrityksen pitää visuaalisesti erottua kilpailijoistaan. 

 

Graafinen suunnittelu 

Kun liikut kaupungilla, selaat netti ja luet lehtiä, näet kaikkialla graafisen suunnittelun tuloksia. Kaikki julkaisut, lehdet, näyteikkunateippaukset, verkkosivut. Meidän työmme, graafinen suunnittelu, on juuri tätä suunnittelua. Työpäivän aikana työpöydällä voi olla lehtimainos, esite, julkaisu, autoteippaus, ikkunateippaus tai esimerkiksi banderolli, joka pitää suunnitella. Lehtimainos voi tarvita osuvaa mainosgrafiikaa. Esite, sen taittaminen vaatii harjaantunutta silmää ja kokemusta. Kyseessä voi olla julkaisu, johon tarvitaan valokuvausta. Sekin hoituu Same-eYes:in Kuva- ja Äänituotannon osaajien puolesta. Autoteippaus on helppo hoitaa Mediatalon autotallissa, ja autoteippaus on yritykselle yksi parhaimmista liikkuvista mainonnan muodoista. Graafinen suunnittelu on siis vain osa, mutta sitäkin tärkeämpi osa mainostoimiston työtä.  

 

Logo 

Jokaisella yrityksellä pitää olla logo, jolla erottuu kilpailijoista. Logo josta yrityksen tunnistaa, ehkäpä jo pelkästä logo symbolista. Tyypillisesti aloitamme logon suunnittelun asiakkaan toiveita kuunnelle, kenties saamme asiakkaalta toiveita väreistä tai fonteista. Tai sitten keskustelemme asiakkaan kanssa ja sen pohjalta teemme muutamia ehdotuksia. Logo kannattaa tehdä huolella, koska se seuraa yritystä yleensä koko yrityksen elinkaaren läpi. Toki teemme myös logon päivitystä, jos asiakkaasta tuntuu, että vuosikymmenet ovat ajaneet sen ohi. Kun sekä meitä itseämme, että asiakasta tyydyttävä logo on valmis, toimitamme sen asiakkaalle eri tiedostomuodoissa käytettäväksi erilaisissa tarkoituksissa.  

 

Graafinen ohjeisto 

Astetta isompi työ on graafinen ohjeisto. Pienilläkin yrityksillä voi olla tarvetta saada oma graafinen ohjeisto mutta yleensä kysymyksessä on keskimääräistä suurempi yritys. Graafinen ohjeisto tuleekin tarpeeseen yleensä silloin, kun useat tahot vastaavat yrityksen näkyvyydestä. Jos joku hoitaa yrityksen lehtimainontaa, toinen taas vastaa kirjekuorien tilaamisesta, on tarpeen olla graafinen ohjeisto, jolla varmistetaan, että kaikki tietävät miten yrityksen logoa ja brändin mukaista värimaailmaa käytetään eri tarkoituksessa. Se on käsikirja yrityksen visuaaliseen ulkomuotoon. Graafiseen ohjeistoon on koottu visuaalisen ilmeen linjaukset sekä ohjeet eri elementtien, kuten tunnuksen, typografian ja värien käytöstä. Ohjeisto sisältää esimerkkejä käytännön sovelluksista ja toimii myös työkaluna ilmeen soveltamiseen. 

Graafinen suunnitelu:

  • Graafinen ohjeistuksen teko
  • Yritysilmeen suunnittelu
  • Logon suunnittelu
  • Lehtimainoksen suunnittelu
  • Julkaisujen taitto
  • Esitteen suunnittelu
  • Teippauksen suunnittelu
  • Mainosmateriaalien suunnittelu
  • Verkkosivut

Töitämme

Ota yhteyttä

MARKUS ALA-TURKIA

Mainossuunnittelu ja toteutus

JYRI KUPARINEN

Mainossuunnittelu ja toteutus

Kouvola – Kuusankoski – Lappeenranta – Lahti – Kaakkois-Suomi – Helsinki