Digitointi Same-eYes

Digitointi on prosessi, jossa analogiset aineistot muutetaan digitaaliseen muotoon. Tämä on erityisen tärkeää, kun halutaan säilyttää vanhoja tallenteita tai arkistoaineistoa, jotta niitä voidaan käyttää tulevaisuudessa helposti ja turvallisesti. Digitointi voidaan suorittaa monella eri tavalla, kuten skannaamalla asiakirjoja, kuvia ja valokuvia, tallentamalla ääntä ja musiikkia tai jopa muuntamalla elokuvanauhoja tai VHS-kasetteja digitaaliseen muotoon.

Digitaalinen tallennus on erittäin kätevä ja turvallinen tapa säilyttää aineistoja, koska digitaaliset tallenteet eivät kulu tai heikkene ajan myötä, kuten analogiset tallenteet. Ne myös helpottavat tallenteiden jakamista ja käyttöä. Esimerkiksi musiikin digitointi mahdollistaa sen tallentamisen tietokoneelle ja sen käyttämisen musiikkisoittimessa tai jakamisen verkkoon.

Digitointipalvelut voivat auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä digitointiprosessissa. Palveluntarjoajat käyttävät yleensä korkealaatuisia skannereita ja muita laitteita, joiden avulla voidaan tallentaa aineistoja digitaaliseen muotoon. Joissakin tapauksissa digitointi voidaan tehdä myös kotona, mutta ammattilaisten käyttäminen takaa yleensä paremman lopputuloksen.

Digitointi on hyödyllinen tapa säilyttää vanhoja tallenteita ja aineistoja. Se mahdollistaa aineistojen helpon käytön ja jakamisen digitaalisessa muodossa, joka on turvallinen ja kestävä. Digitointipalvelut ovat usein paras tapa saavuttaa parhaat tulokset, kun halutaan tallentaa vanhoja aineistoja digitaalisesti. Jos sinulla on analogisia tallenteita, joita haluat säilyttää, digitointi on varteenotettava vaihtoehto, joka voi auttaa suojelemaan tärkeitä muistoja tuleville sukupolville.

Siirrämme digitaaliseen muotoon

  • ​VHS-, VHS-C, MiniDV, Hi8 ja Digital8 nauhat
  • Kaitafilmit
  • C-kasetit
  • Vinyylit

Ota yhteyttä

Kouvola – Kuusankoski – Lappeenranta – Lahti – Kaakkois-Suomi – Helsinki